Firma fair focus
Image default
Business / Business Services

Leer massages geven met de massage opleiding van Positive Touch

U heeft vast wel eens een massage gegeven of ontvangen, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een massage opleiding? Bij Positive Touch kunt u leren hoe u op professionele wijze massages kunt geven. De meeste mensen zijn wel bekend met massages door het geven van massages aan een partner of door een keer naar een wellness resort te zijn geweest en daar een professionele massage te hebben ontvangen. Bent u daardoor geïnteresseerd geraakt in de kunst van het masseren? Wilt u ook professionele massages kunnen geven? Meldt u dan aan voor onze tweejarige opleiding. Bij het voltooien van de opleiding kunt u zich integraal holistisch massagetherapeut noemen. U leert niet alleen alles over massagetechnieken, maar ook over alles rondom heling en bewustwording van lichaam en geest. Lijkt het u wat om mensen te kunnen helpen zich beter in hun vel te voelen? Dan is deze opleiding wat voor u.

Massage opleiding met twee verschillende themajaren

Bij een massage opleiding leert u uiteraard verschillende massagetechnieken. Hiermee wordt u echter nog geen integraal holistisch massagetherapeut. Daarom krijgt u ook bij onze opleiding coaching en haptonomische vaardigheden te leren. In het eerste jaar staan vakken centraal zoals coaching, intuïtieve ontwikkeling en psychosomatiek naast alle basistechnieken van het masseren. Hierdoor leert u naar de kunst van het masseren te kijken vanuit verschillende invalshoeken. Het tweede jaar staat in het thema van verdieping waarbij de nadruk wordt gelegd op het bewustwordingsproces. U leert de signalen van een lichaam lezen en de connectie tussen lichaam en geest. Kennis dus die u niet alleen tijdens het masseren maar in heel uw leven van pas zal komen. De focus ligt dus in dit jaar bij therapeutische begeleiding. U hoeft niet in uw eentje te studeren, door de hele opleiding heen krijgt u de hulp van een van onze supervisors die u 1 op 1 advies geeft en uw voortgang bekijkt. 

Kom kennismaken!

Wilt u meer weten over onze opleiding of over Positive Touch? Er zijn regelmatig informatieavonden waar u van alles te weten kunt komen over het vak van integraal holistisch masseren en kunt ook een massage cursus volgen. Bekijk wanneer de eerstvolgende informatieavond is op onze site: https://www.positivetouch.nl/. 

Gerelateerde artikelen

Welke kleur heeft jouw parachute in jouw loopbaan?

Led lampen kopen en plaatsen

Coronavirus verslechterd en verbeterd het milieu