Led lampen kopen en plaatsen

Met de toename in de prevalentie van LED-verlichting, een heleboel mensen zijn verward in het oppakken van een LED licht.

 

Allereerst moeten we begrijpen dat de kwaliteit en de kosten van de lampen door vier delen worden gedicteerd: LED chip, LED Treiber heatsink en printed circuit board (PCB).

 

(1) aangedreven chip

 

Een van de twee belangrijkste onderdelen van een LED-lamp, chips komen in een verscheidenheid van prestaties standaard en zo de quota op het merk van chips door de fabrikant de kosten verplaatst gebruikt. Terwijl de elite gebruik verlichting CREE of OSRAM; de kosten kan variëren iets typisch shoppers. Maar u moet de naam van drie een licht met een chip van Samsung, Bridgelux, Epistar matig, kies kwaliteit chips. Chip met behulp van een fatsoenlijke kwaliteit leidt tot prachtige tinten (als gaged door de arcering, de temperatuur en de arcering rendering record – CRI) en hoge lichtgevende levensvatbaarheid (een maatregel hoe goed een lichtbron produceert onderscheidende licht).

 

Chip-lengtes zijn gemeten in millimeter (MIL) en één duizendste van een duim correspondeert met één millimeter. Voor het grootste deel, hoe groter de chip, hoe beter het ontwerp. Als gevallen van beleidsmakers en beleid een neiging om te sterk uitgedrukt, is het redelijk contrast een licht en een ander door het vinden van welke segmenten worden gebruikt als onderdeel van de installatie van de elementen waarnaar wordt verwezen.

 

Vele merken gebruik SMD LED binnenverlichting zal bijvoorbeeld 2835 SMD LED buizen en SMD 3014 in LED-verlichting aan boord. Deze low-power LEDs produceren een licht dat gemakkelijk op het oog om minder lumen. Een lumen is in feite een schatting van de mate van licht voldoet aan elke seconde. High-Power LEDs worden gebruikt als onderdeel van de moderne verlichting vanwege hun kleine omvang en het resultaat is een geconcentreerd licht dat Toon een geweldig in termen van maakt. Talrijke hoog Narrows LEDs zijn voorzien en gebruikt en gebundeld met een chip aan boord van (COB) met 45 x 45 mil chips zijn lichtbron.

 

De naam van het totaal zijn procedurele modellen voor uw gegevens, de cijfers 2835, 3014 3528, 5050, 5630. Een andere techniek met een zeer bemoedigend toekomstige lichtbron, waar chips op de vellen van printplaten (PCB) eenvoudig worden gemonteerd in plaats van vaste mount gadgets (SMD) is de reeds genoemde COB. Als deze lichtbronnen een scala aan onderdelen hebben, het voorgeschreven heeft u een paar minuten duren om te acclimatiseren zelf met hen dus, naar het beste voldoen aan uw behoeften.

 

Zoals u hebt gezien, LED bundeling stevig wordt geïdentificeerd met het ontwerp en deals verstrooiing, licht toe-eigening en verplaatsing van de temperatuur van de schaduw en CRI van de chips met verschillende capaciteiten, met inbegrip van warmte. Het is interessant om te zien dat een chip die produceert witte lichte gele fosfor toegevoegd, wijziging van de eerste blauwe licht wit levert het op het eerste.

 

(2) aangedreven driver

 

Het tweede belangrijk segment wordt meestal aangeduid als de bestuurder, het kader van de macht. Het is de beperkende variabele in de levensduur van de LED-lamp – hoewel er een stedelijke legende die beweert is dat het leven meer dan 30 jaar een licht is; het stuurprogramma kan alleen in de laatste uren van de 1000-2000. Dus negeren u maker gevallen van 50.000 uur levensduur van de LED-lamp.

 

Een vertrouwde stuurprogramma, zoals Meanwell kan worden verlangd hebt 15.000 uur van het leven. Nou, hoe dan ook, de inspanning zou pictogrammen in China 80% hoger dan de normale bestuurder. De meeste fabrikanten gebruiken hun eigen stuurprogramma’s. In deze gevallen is het verstandig te informeren of de condensator een respectabele Schepper komt.

 

Een ander teken van leven wordt geadverteerd op de garantie.

 

(3) koellichaam

 

LEDs zijn temperatuur tactvol beurt de warmte zonk primordiaal belang in. De meeste artikelen gebruik van gootsteen Houd een aluminium composiet warmte voor de kostenefficiëntie in gedachten, veel, niet wij weten wat de informatie meestal kan zijn, er drie dingen die we moeten een kijkje nemen in.

 

A. warm: ongelooflijke 6063 aluminium het meest gebruikte materiaal wordt algemeen aanvaard. De betere degenen hebben cover geanodiseerd. B. aantal en de grootte van de saldi: hoe meer en hoe meer hoe beter. C. warmte kanaal gebruikt sommige krachtige LED-lampen die als onderdeel van.

 

(4) printplaat

 

Het gebruikte materiaal en de omtrek van een Printplaat is absoluut noodzakelijk als het bijbehorende warmte een chip in de gootsteen. Een printplaat met warme lage geleidingsvermogen, wat resulteert in een warm licht. Metaal en clay Center circuit boards hebben een fatsoenlijk warmte uitwisseling coëfficiënt, maar de m

 

 

https://leds-depot.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.