Firma fair focus
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras kopen: hoe zit het eigenlijk met het onderhoud?

Vandaag de dag zien steeds meer mensen de voordelen van het kopen van kunstgras. Het heeft geen onderhoud nodig, gaat jarenlang mee en is niet onderhevig aan weersomstandigheden. Bent u geïnteresseerd in het kopen van kunstgras? Het grootste aanbod van heel Nederland vindt u bij Kunstgrasgigant, tevens de enige van het land die TüV-gecertificeerde soorten aanbiedt. TüV is een onafhankelijk bureau dat de veiligheid test. Afhankelijk van het specifieke type en de kwaliteit gaat kunstgras tien tot wel vijfentwintig jaar mee. Bij het kopen van kunstgras bent u dan ook verzekerd van hoge kwaliteit.

Minimaal onderhoud van uw grasmat

Alhoewel het nauwelijks onderhoud nodig heeft, is het schoonmaken van kunstgrassen zo nu en dan wel van belang. Dit kan eenvoudigweg met een bezem die speciaal voor kunstgras is bedoeld en een mild sopje. Chloor en andere bleekmiddelen dient u te allen tijde te voorkomen. Een kunstgrasbezem zorgt ervoor dat de kunststof grassprietjes mooi rechtop blijven staan. Ook takjes, blaadjes en andere zaken kunnen zo makkelijk uit de bodembedekking verwijderd worden. Heeft u huisdieren? Eventuele ongelukjes maakt u ook schoon met warm water en een sopje.

Geen zorgen over het sproeien

Een zwaarwegende reden die voor veel woningbezitters de doorslag geeft bij het kopen van kunstgras, is het feit dat dit type gras – vanzelfsprekend – geen water nodig heeft. Bent u een tijdje van huis? Over de tuin of het balkon hoeft u zich direct minder zorgen te maken. Bovendien bespaart u er ook nog eens een hoop tijd mee. In de herfst- en wintermaanden is het wel belangrijk om bladeren, takjes en dergelijke te verwijderen. Zo voorkomt u beschadigingen en het ontstaan van een voedingsbodem voor onkruid.

Verzeker uzelf van professionele advies én aanleg

Bent u van plan kunstgras te kopen, zoals sportgras, en weet u niet precies welk soort het beste bij u past? De medewerkers van Kunstgrasgigant voorzien u graag van hun professionele adviezen. Deze specialist in kunstgrassen heeft maar liefst twaalf showrooms met een uitgebreid assortiment, verspreid over heel Nederland. Behalve voor de aanschaf van kunstgras kunt u bij hun ook terecht voor de aanleg ervan.

https://www.kunstgrasgigant.nl/