Firma fair focus
Image default
Eten en drinken

De perfecte locatie om te trouwen in Alblasserdam

Wanneer u van plan bent om te gaan trouwen in Alblasserdam, bent u natuurlijk op zoek naar dé perfecte locatie. U heeft vast al vanaf kleins af aan een beeld in gedachten van hoe uw bruiloft eruit moet komen te zien. Droomt u hierbij van een bruiloft in landelijke sfeer, in een tuin die volledig is aangekleed in het thema van uw bruiloft? Dan kunt u deze droom verwezenlijken door uw trouwen te vieren bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam!

Wat is er mogelijk op deze locatie?

Als u gaat trouwen en besluit om uw feest te vieren bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam, profiteert u van veel mogelijkheden. Zoals gezegd vindt het feest hier plaats in een landelijk ingerichte tuin, waar een warme en romantische sfeer hangt. Zeker op een zonnige dag is dit een ideale locatie voor een bruiloft. U kunt de tuin volledig (laten) aankleden met versiering die past binnen uw thema. In de tuin is ruimte voor tussen de 20 en 200 personen. Zo hoeft u niemand van uw gastenlijst te schrappen. Naast de mogelijkheden van de locatie, is er veel mogelijk met betrekking tot de catering. Wat dacht u bijvoorbeeld van onbeperkt dranken afnemen en het serveren van een volledig verzorgd warm-, koud- of barbecuebuffet? Zo komt geen enkele gast iets te kort!

Bel voor meer informatie

Wanneer u gaat trouwen in regio Alblasserdam, wilt u toch ook dat de grote dag een waar succes wordt? Daarom kiest u er het best voor om uw trouwfeest te vieren bij Restaurant De Wachter! Raadpleeg de website en neem contact met hen op via het telefoonnummer op de website. De vriendelijke medewerkers vertellen u dan graag meer over wat er concreet mogelijk is op deze locatie en binnen uw wensen. Ze staan graag voor u klaar om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken, zoals het hoort!

https://restaurantdewachter.nl/

Gerelateerde artikelen

Italiaanse Kippensoep met Pasta en Tomaten

Gemakkelijk wijnen, bijvoorbeeld Valpolicella, bestellen via deze webwinkel

De Dutch oven BBQ gebruik je voor al jouw traditionele maaltijden