De inrichting van een vakantiehuis

Een vakantiehuis is ideaal, je kunt er altijd naartoe gaan, het is een vaste uitvalsbasis in een mooie omgeving en op de lange termijn bespaar je er geld mee voor de kleine vakanties. Maar hoe zit het met de inrichting? Dat is lastig te regelen, je moet de winkels in de buurt kennen, of juist alles spullen vanaf huis meesjouwen in de auto. Allemaal gedoe dus. Bovendien is het lastig om keuzes te maken over het interieur als je niet even makkelijk naar het vakantiehuis toe kan gaan om te kijken of iets daadwerkelijk ook zou passen. Allemaal erg lastig dus, gelukkig is er Compleet in Stijl. Wij helpen jou met de inrichting van je vakantiehuis, zodat het geen moeite meer wordt.

Vakantiehuis inrichting met Compleet in Stijl

De inrichting van een vakantiehuis met Compleet in Stijl was nog nooit zo makkelijk geweest! Wij verzorgen interieuradvies op maat, waarmee het mogelijk wordt om jouw recreatiewoning zelf in te richten. Je krijgt een online adviseur waarmee je bestelling gelijk bij ons geplaatst wordt. Dit creëert overzicht, waarbij de complete inrichting makkelijk door jou samengesteld kan worden, van de meubels helemaal tot aan het servies. Zo krijg je een inrichting die volledig uniek en naar jouw smaak is! Bij Compleet in Stijl kan je ook op afspraak komen voor een persoonlijk adviesgesprek. Wanneer je er zelf niet uitkomt, helpen onze interieuradviseurs graag! Ze helpen met de juiste keuzes, lopen met jou de hele bestelling door zodat je zeker weet dat je niets vergeet enzovoorts. Uiteindelijk wordt het volledige interieur binnen zes weken tot twee maanden bezorgd, en kan je gewoon vakantie gaan vieren!

Voor het gemak

Bij ons is het ook mogelijk om voor het gemak een aantal pakketten te bestellen waar alles al in zit. Dit is makkelijk voor mensen die weinig inspiratie hebben, of het uitzoeken graag aan anderen overlaten. Geen probleem! Je hoeft enkel te kiezen uit een inrichting voor een bepaalde hoeveelheid personen en je bent klaar. Het is geen moeite, en de pakketten zijn door professionals samengesteld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.