Bij het ontwerpen van uw moderne kantoorinrichting kiest u uit drie opties

Schakelt u Brokx Projectinrichting in voor het ontwerpen van uw moderne kantoorinrichting met passend kantoormeubilair? Dan kiest u uit drie verschillende opties. Bij het basic ontwerp krijgt u een 2D bovenaanzicht te zien, zodat u een overzicht heeft van wat u te wachten staat. Bij het medium ontwerp worden hier 3D visualisaties aan toegevoegd, zodat u zich nog beter kunt voorstellen hoe uw moderne kantoorinrichting er straks uit gaat zien. Wilt u helemaal inzichtelijk krijgen hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien? Kies dan voor het luxe ontwerp, waarbij ook een fly-over filmpje of walkthrough filmpje wordt ontwikkeld. Zo krijgen u en uw medewerkers een compleet beeld van uw nieuwe werkomgeving.

De werkwijze bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair

Voor het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting met functioneel kantoormeubilair, gaat u naar Brokx Projectinrichting. Deze specialist gaat zorgvuldig voor u te werk. Als u een tekening heeft aangeleverd en uw wensen duidelijk zijn, stelt de ontwerper een offerte op. Daarna begint het pas echt en gaat Brokx Projectinrichting aan de slag. Binnen enkele weken is het ontwerp dan klaar om verwerkt te worden tot een moderne kantoorinrichting met mooi kantoormeubilair voor het kantoorpand van uw nieuwe bedrijf of uw nieuwe pand. Het belangrijkste van onze werkwijze is dat u als opdrachtgever centraal staat en u de regie blijft houden. Zo kunt u weer jaren vooruit! 

Projectmanagement bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting

Bij de bouw van uw nieuwe kantoorpand helpt een projectmanager u op het gebied van de communicatie met de aannemer en andere bouwende partijen. Brokx Projectinrichting staat voor u klaar. De specialist stuurt de diverse partijen aan en bewaakt zo het ontwerp, het budget en de kwaliteit. Zo bent u na een renovatie van een kantoorpand gegarandeerd van een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair. Eventueel werkt Brokx Projectinrichting samen met specialisten op het gebied van technische installaties of speciale inrichtingsoplossingen zoals glaswanden. Zo weet u zeker dat u ook na de verhuizing naar het nieuwe pand voorzien bent van een moderne kantoorinrichting waardoor u uw werk goed kunt blijven doen. Laat u inspireren in de showroom in Oosterhout.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.